Mátyás Szamóca Pálinka 40% 0,35liter
Mintha porcukorral leszórt szamócát töltenénk a poharunkba. |
|
Elérhetőség: | Raktáron |
Szállítási díj: | 1.450 Ft |
|
Az alábbi koktélhoz és recepthez ajánljuk:
Szamóca Pálinka koktél
Hozzávalók:
- 3 cl Mátyás Szamóca Pálinka
- 6 cl áfonyalé
- 6 cl narancslé
- 3 cl szóda
- zúzott jég
Elkészítés: Egy koktélos pohárba a zúzott jégre töltjük a hozzávalókat majd megkeverjük.
Epres Pálinka
Hozzávalók:
- 10 dl Mátyás Szamóca Pálinka
- 1 kg eper
- 50 dkg cukor
Elkészítés:
Megtisztítjuk az epret és átmossuk. Lecsepegtetjük, majd szétosztjuk 2 db 2 literes befőttes üvegben.
A cukorot 3-4 dl pálinkával felmelegítjük, a cukornak el kell olvadnia, de nem forraljuk fel.
Összekeverjük a maradék pálinkával.
Az eperre öntjük.
Lefedjük alufóliával és a hűtőbe tesszük.
2 hónapon keresztül hetente kétszer megrázogatjuk.
Ha letelt a 2 hónap, apró lyúkú szűrűn leszűrjük és üvegekbe töltjük.
Paraméterek
Származási hely | Magyarország |
Gyümölcs | Szamóca |
Fogyasztás | 16-19 C° |